Mariupol.Installatie van transformatoren met olieVerdediging van verschillende functies

  • vrijgavetijd:2022-06-06 08:35:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:198
  • Korte omschrijving:

    Mariupol.,Verminderde isoleringlekkage van bout- of buisexterne draadMariupol.Onderhoudsinhoud van de transformatorNa het bemonste

Artikel inhoud

Verminderde isolering

lekkage van bout- of buisexterne draad

Mariupol.Onderhoudsinhoud van de transformator

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Al Hawatah.kgm(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Mariupol.Installatie van transformatoren met olieVerdediging van verschillende functies



Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV,Mariupol.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt,Mariupol.Prijslijst van de 250kVA box type transformator, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt,Mariupol.Hoeveel kost de 2000 box transformator, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Lijst van installatiematerialenFabriek voor elektrische transformatoren

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Mariupol.Installatie van transformatoren met olieVerdediging van verschillende functies



Oorzaken van brand in transformator

Lijst van installatiematerialenHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Elektrische transformator

Mariupol.De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

lekkage van olie op elektrische lasstand

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Mariupol.Overige productinformatie
  • Vasa.Outdoor hydraulisch hefplatformWat is de configuratie en kenmerken ervan?

    Vasa.Outdoor hydraulisch hefplatformWat is de configuratie en kenmerken ervan?

  • Lelystad.Hydraulisch hefplatform van vorktypeWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

    Lelystad.Hydraulisch hefplatform van vorktypeWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

  • Xuanhua.Hydraulisch hefplatform vast hydraulischHuidige status van technische productapparatuur

    Xuanhua.Hydraulisch hefplatform vast hydraulischHuidige status van technische productapparatuur

  • Xuanhua.Xinxiang hydraulisch hefplatformDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

    Xuanhua.Xinxiang hydraulisch hefplatformDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

  • Xuanhua.8-meter hydraulisch hefplatformManieren om schade te voorkomen

    Xuanhua.8-meter hydraulisch hefplatformManieren om schade te voorkomen

  • Xuanhua.Aankoop van vaste instapbruggenProductinformatie

    Xuanhua.Aankoop van vaste instapbruggenProductinformatie

  • Hunan.Hydraulische mobiele instapbrugDe achtergrond dat de vraag nog niet duidelijk is geïnitieerd

    Hunan.Hydraulische mobiele instapbrugDe achtergrond dat de vraag nog niet duidelijk is geïnitieerd

  • OroszlanZelfrijdend hefplatformproductiemodel

    OroszlanZelfrijdend hefplatformproductiemodel

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!